Shea Butter Face Collectie

Shea Butter Face Collectie

Shea Butter is het historisch ingrediënt van L'Occitane en is ideaal om comfort aan alle huidtypes te geven, zelfs de meeste gevoelige.  

De voedende en beschermende eigenschappen van dit waardevolle ingrediënt van de natuur zijn voortaan bekend : de Shea Butter maakt de huid zacht en is gehydrateerd en beschermd tegen externe factoren.  

De L'Occitane Gezichtsverzorging met Shea Butter richt zich op deze ongelofelijke kwaliteiten om het gezicht intens te voeden. 

De Shea Butter collectie bevat een compleet assortiment aan gezichtsverzorging. 

Ontdek nu Gentle Toner

Gentle Toner

De Gentle Toner met alchoholvrije formule en verrijkt met shea butter verwijdert al de make-up en verfrist het gezicht. Verrijkt met sinaasappelbloesem- en korenbloemwater, maakt hij de huid schoon, zacht en fris. Ontdek nu
Ontdek nu Light Comforting Cream

Light Comforting Cream

De Light Comforting Cream met een fijne, niet-vette textuur, bevat 5% shea butter, ideaal voor de essentiële verzorging van een normale tot gemengde en zelfs gevoelige huid. Haar lichte formule zorgt ervoor dat de huid de hele dag soepel en zacht blijft. 


Ontdek nu
Ontdek nu Ultra Rich Comforting Cream

Ultra Rich Comforting Cream

De Ultra Rich Comforting Cream bevat 25% shea butter en is ideaal voor een gevoelige tot zeer gevoelige huid, ook geschikt voor een gemengde huid bij het naderen van de winter. Haar formule is geschikt voor een gevoelige huid en haar romige textuur geeft comfort aan de huid, ze is niet meer zo gespannen. 


Ontdek nu
Ontdek nu Cleansing Oil

Cleansing Oil

Make-up verwijderen wordt een aangenaam moment met de L'Occitane Cleansing Oil, verrijkt met shea olie (5%).  Deze cleansing oil, doeltreffend en zacht, verwijdert onzuiverheden en make-up (zelfs waterproof) om een schone en stralende huid te onthullen.Ontdek nu
Ontdek de nieuwe producten <b>Nieuw!</b>

Nieuw!

Shea Butter Comforting Oil & Shea Butter Soothing Fluid

De Shea Butter Soothing Fluid is de perfecte verzorging voor een gevoelige huid. De rustgevende gezichtsbehandeling hydrateert en kalmeert de huid en verwijdert de roodheid en irritaties. De Shea Butter wordt geassocieerd met beschermende natuurlijke rijkdommen van de muskaatroos en goudsbloesem: deze vloeistof met lichte textuur helpt bij de versterking van de natuurlijke weerstand van de huid. De Shea Butter Soothing Fluid is ideaal om uw verzorgingsroutine af te werken en uw huid te verzachten.

De Shea Butter Comforting Oil is 100% natuurlijk en verrijkt met Shea Butter en Marula oliën. De olie helpt de huid te voeden en te beschermen zonder vetsporen na te laten. Gebruik de Shea Butter Comforting Oil tijdens uw avondroutine om uw verzorging compleet te maken en uw huid opnieuw te herstellen door de beschermlaag van de huid te versterken: de huid is zacht, gehydrateerd en beschermd.

Ontdek de nieuwe producten
Shea butter, een magisch ingrediënt.

Shea butter, een magisch ingrediënt.

In 1980, reist Olivier Baussan naar Burkina Faso en merkt op dat een merkwaardige korrel, die de vrouwen bewerken, de handen zachter maakt.

Sinds het een symbolisch ingrediënt van L'Occitane is geworden, blijft de shea butter verbazen en talrijke en fantastische eigenschappen onthullen: herstellend, beschermend, hydraterend en verzachtend... 

L'Occitane biedt talrijke producten voor het lichaam en gezicht aan die verrijkt zijn met shea butter. Bovendien is L'Occitane betrokken bij een duurzame en verantwoordelijke samenwerking met Burkina Faso. 

Ontdek de Shea Butter collectie voor het gezicht*Aanbieding geldig van 11/01/2016 zolang de voorraad strekt, in de boetieks (boetieklijst op http://be.loccitane.com/storelist/shea-sampling) of op loccitane.be door de code KARITEH16 te valideren in uw winkelmand. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen. De foto kan afwijken van het origineel. ** Standaard levering.