Welk scheerproduct is geschikt voor uw huid?

Voor de meeste mannen is scheren een onderdeel van hun ochtendroutine.
Het volstaat om enkele bewegingen te kennen en de juiste producten te gebruiken om irritaties te voorkomen.

Ontdek de scheerproducten van L’Occitane, die het meest geschikt zijn voor uw huid en de scheertips, om een aangenaam scheermoment te ervaren.

SCHEERZEEP, GEL, CRÈME OF OLIE. WAT IS UW KEUZE?

ONZE SCHEERTIPS TOP 3

Geniet van een aangename scheerbeurt en voorkom irritaties

1. Scheer u na uw douchebeurt: de warmte opent de poriën van de huid en verzacht het haar.


2. Kies een kwalitatief scheerproduct, dat past bij uw huid en uw levensstijl: gel, olie, crème of zeep.


3. Scheer in de richting van de haargroei om ingegroeide haren te voorkomen.


ONZE SCHEERTIPS TOP 3

NA HET SCHEREN: DE GOUDEN REGELS

1. Droog uw huid met een doek na het scheren


2. Gebruik een rustgevende aftershave balsemNA HET SCHEREN: DE GOUDEN REGELS

SCHEERCRÈME

Perfect voor een aangenaam scheerervaring

Verrijkt met essentiële olie van Cade en plantaardige glycerine, wordt de crème omgezet in schuim. De crème zorgt voor een zachte, gehydrateerde en gekalmeerde huid. 

> ONTDEK
SCHEERCRÈME

SCHEERZEEP

Voor een traditionele scheerbeurt

Een genot voor kenners die op zoek zijn naar een traditionele scheertechniek. Cade Shaving Soap is verrijkt met beschermende Cade olie en koude room. De zeep verandert in een romig schuim voor een zachte en aangename scheerbeurt.

> ONTDEK
SCHEERZEEP

SCHEEROLIE

Een 2 in 1 oplossing

Het ideale product om vóór en ná het scheren te gebruiken. Gebruik vóór het scheren om stoppels te verzachten en voor een volledige scheerbeurt te zorgen (er is geen schuim dus u kunt de gebieden zien tijdens het scheren). Dankzij haar kleine formaat kunt u het makkelijk overal mee naartoe nemen.

> ONTDEK
SCHEEROLIE

SCHEERGEL

Uw must-have voor haastje ochtenden

De L’Occitane Shaving Gel verandert direct in een romig schuim en is verrijkt met natuurlijke extracten van pepermuntolie en Cade. Het zorgt voor een aangename scheerbeurt.

> ONTDEK
SCHEERGEL

ONTDEK ONZE SCHEERPRODUCTEN

WAAROM EEN SCHEERBORSTEL GEBRUIKEN?

WAAROM EEN SCHEERBORSTEL GEBRUIKEN?

Het gebruik van een scheerborstel is het geheim van schuim en een heldere huid! De borstel masseert uw huid, en verwijdert dode cellen en oneffenheden en zorgt voor een dik en romig schuim. Het geeft uw scheerroutine een traditionele touch. 

VERGEET UW AFTERSHAVE NIET!

VERGEET UW AFTERSHAVE NIET!

Een onmisbaar product

Aftershave helpt de huid te verzachten en te hydrateren na het scheren. Het zorgt ook voor een natuurlijke uitstraling van uw huid, de hele dag door. Zijn soepele en lichte textuur absorbeert snel zonder vetsporen na te laten. De aftershave ontwaakt de zintuigen met zijn subtiele geur.

CADE: HET PERFECTE INGREDIËNT OM UW HUID TE KALMEREN

CADE: HET PERFECTE INGREDIËNT OM UW HUID TE KALMEREN

In de Provence zijn de voordelen van het Cade hout een oud geheim. De herders gebruikten deze olie al om zich te beschermen tegen de wind. L’Occitane heeft de Cade collectie ontwikkeld om irritaties, die zijn veroorzaakt door scheren, te voorkomen. 

Ontdek de Cade collectie
DE CADE AFTERSHAVE BALM

DE CADE AFTERSHAVE BALM

U heeft het goedgekeurd!

90% van de mannen die de Cade Aftershave Balm hebben getest, zeiden dat de balsem hielp tegen een brandend gevoel na het scheren en 80% zeiden dat het zorgde voor vermindering van irritaties.*  


*Getest op 20 mannen voor meer dan 3 weken


SCHEERTIPS

SCHEERTIPS

Begin bij minder kwetsbare gebieden, zodat het product beter absorbeert.

1) Begin aan de zijkanten en scheer naar uw mond toe

2) Gebied van uw snor

3) De onderkant van uw gezicht, van uw kin naar uw nek


WANNEER MOET IK VAN SCHEERMES VERANDEREN?

WANNEER MOET IK VAN SCHEERMES VERANDEREN?

Een scheermes met goede kwaliteit is een must: het zal irritaties voorkomen. Een of twee scheurbeurten met uw scheermesje zijn voldoende om optimaal te kunnen scheren. Bij een derde scheerbeurt is het tijd om uw scheermesje te veranderen.

Ontdek de Cade Plisson Razor

Verwante artikels

Tips om na de zomer te stralen

Van de zomer genieten is heerlijk, maar het is niet goed voor het lichaam. Of het nu gaat over zeewater, zonnestralen, zand of zelfs airconditioning, ons haar en onze huid moeten veel verdragen zonder dat we er bij stilstaan. Door veel in de zon te lopen wordt de huid dikker en droger, vooral in het gezicht, en het haar wordt broos en zwak. Ons hele lichaam past zich aan aan het zomerweer en de warmte, om nadien terug over te gaan naar een frisse herfst. Daar bovenop kunnen we door terug te gaan werken in september ook stress en vermoeiheid ondervinden. Ontdek onze tips over hoe u uw huid en haar voor het einde van de zomer kan voorbereiden.
Meer weten…

Hoe uw voeten verzorgen?

Uw voeten brengen u een hele dag overal naartoe. Eigenlijk absorberen ze tot tweemaal uw lichaamsgewicht per dag. Het is dus belangrijk er goed voor te zorgen. 75% van de vrouwen ondervinden op een bepaald moment in hun leven pijn aan hun voeten, wat kan leiden tot pijn in de rug en gewrichten. Geef uw voeten de juiste verzorging en u zal het verschil voelen. Bovendien is het veel leuker om uw nieuwste sandalen te pronken wanneer de zomer er aankomt. Maak gebruik van onze tips voor mooie voeten, een heel jaar lang!
Meer weten…

Onze tips voor een goede nachtrust

In slaap vallen kan soms, na aan lange stressvolle dag, moeilijk zijn.
Ongeveer 40% van de bevolking slaapt niet voldoende en dit percentage lijkt zelfs toe te nemen. Dit terwijl enkele simpele technieken, zoals toepassen van een aangepaste routine voor het slapengaan of het toepassen van enkele gezonde gewoontes doorheen de dag uw slaap kunnen verbeteren. Zo zult u iedere ochtend opnieuw wakker worden met meer energie.
Volg onze tips om te genieten van een betere nachtrust !
Meer weten…