DE REINE BLANCHE COLLECTIE

DE REINE BLANCHE COLLECTIE

Onthul de uitstraling van uw huid

De moerasspirea, een witte traditionele bloem, wordt bewonderd vanwege haar verblindende witte bloemblaadjes, die symbool staan voor schoonheid en puurheid.

Dag na dag onthult de koningin van de weide meer en meer heldere bloemblaadjes. L'Occitane laboratoria hebben haar uitzonderlijke eigenschappen bestudeerd om een gamma van gelaatsverzorging te creëren: de Reine Blanche collectie.

De Reine Blanche collectie is geformuleerd met natuurlijke plantenextracten en bevat vitamine C waardoor uw huid frisheid en helderheid straalt.

Ontdek de Reine Blanche collectie voor een verlichtte en heldere teint.

IK ONTDEK DE NIEUWIGHEDEN Reine Blanche

ONTDEK DE REINE BLANCHE NIEUWIGHEDEN

Kies voor onze Reine Blanche nieuwigheden, voor een complete beauty routine en laat uw huid stralen van binnenuit en bescherm haar tegen externe agressies. L’Occitane onthult een scrub en mist, die perfect zijn voor een huid die nood heeft aan een boost en hydratatie.

1/Reine Blanche Illuminating Mask, met een crèmige textuur, maakt uw huid gladder en zachter. Deze scrub is een ideale extraatje in uw dagelijkse verzorging om uw huid opnieuw te doen stralen van binnenuit. 

2/De Reine Blanche Illuminating Mist is het ideale item voor in uw handtas. Deze bondgenoot balanceert het hydratatieniveau van de huid en zorgt ervoor dat de huid de hele dag door straalt. Deze zachte mist zonder alcohol verfrist de huid onmiddellijk.IK ONTDEK DE NIEUWIGHEDEN
Ik behoud mijn teint WHITENING SERUM

WHITENING SERUM

Het Whitening Serum concentreert zich op de voordelen van de Reine Blanche collectie en zorgt ervoor dat de huid helderheid en frisheid straalt.

Het serum absorbeert snel en biedt een fluweelzachte huid.


Ik behoud mijn teint
Ik bescherm mijn huid WHITENING CREAM

WHITENING CREAM

De Illuminating Cream helpt de teint zichtbaar egaler te maken. De lichte en snel absorberende textuur zorgt voor een gehydrateerde en aangename huid. 

Breng eerst uw serum aan en masseer uw gezicht met een kleine hoeveelheid van de Illuminating Cream. Vermijd het oogcontour tijdens het masseren.

Ik bescherm mijn huid
Ik verzorg mijn ogen EYES CARE & DE ILLUMINATING MASK

EYES CARE & DE ILLUMINATING MASK

De oogcontour heeft verzorging nodig omdat het gevoelig is voor uitdroging.

De Eyes Care & Whitening Mask stimuleert de microcirculatie om de zichtbare tekenen van vermoeidheid te verminderen en de oogcontour te verlichten.


Ik verzorg mijn ogen
Ik bescherm mijn huid ILLUMINATING UV SHIELD

ILLUMINATING UV SHIELD

De Illuminating Shield UV beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf dankzij de SPF50 protectie. 

De fijne, niet-vette textuur biedt een lichte afwerking en is ideaal om uw ochtendroutine te beëindigen. 


Ik bescherm mijn huid
Ik ontdek ONTDEK UW AVONDROUTINE

ONTDEK UW AVONDROUTINE

Iedere dag moet uw huid vechten tegen invloeden van buitenaf. Een volledig avondroutine om onzuiverheden van de huid te verminderen en zich te herstellen. 


1/ Verwijder uw make-up en reinig uw gezicht met behulp van Illuminating Foaming Cleanser om de laatste sporen van make-up en onzuiverheden te verwijderen.

2/ Gebruik de Whitening Lotion om uw gezicht te hydrateren en de Whitening Serum om de verzorging af te werken.

3/ Gebruik de Illuminating Night Mask op uw gezicht en uw decolleté. De gel-crème formule zorgt ervoor dat uw huid de hele nacht gehydrateerd is. In de ochtend zal uw huid stralen en beter beschermt zijn voor een nieuwe dag. 

Ik ontdek

 Ontdek de Reine Blanche collectie