Onmisbare producten om de voorjaarsvakantie in schoonheid door te komen.

L'Occitane vergezelt u op vakantie

Voor uw komende vakantie in teken van welzijn, onthult L'Occitane u de winteressentials die in uw tas meegenomen kunnen worden. Of u nu kiest voor een vakantie naar de bergen, het platteland of de zon, uzelf verwennen was nog nooit zo gemakkelijk dankzij uw schoonheid door mediterrane essentiële producten.

Onmisbare producten om de voorjaarsvakantie in schoonheid door te komen.
IK DRAAG ZORG VOOR MIJN HUID IN DE BERGEN Trotseer de grote kou in de bergen

Trotseer de grote kou in de bergen

Tussen de pisteafdalingen en de wandelingen in open lucht stelt de vakantie in de bergen uw lichaam zwaar op de proef. Om uw droge huid daarom goed te hydrateren heeft L'Occitane de Ultra Rich Comforting cream en de Hand Creams ontworpen, deze zijn ideaal dankzij hun voedende textuur, verrijkt met Shea Butter. Om uw kwetsbare lippen te hydrateren en tegen de kou te beschermen, mag de L'Occitane Lip Balm zeker niet ontbreken, deze zal het comfortgevoel verlengen.
IK DRAAG ZORG VOOR MIJN HUID IN DE BERGEN
IK SUBLIMEER MIJN GEBRUINDE HUID Perfectioneer het bruinen in de zon

Perfectioneer het bruinen in de zon

Wanneer u de winterse grauwheid verlaat voor een zonniger verblijf, moet u uw huid beschermen tegen externe factoren. Uw huid zal blootgesteld worden aan UV stralen tijdens uw wintervakantie in de zon, dankzij de L'Occitane Precious Protextion zal uw huid verwend worden. De SPF 20 factor zorgt voor een zonbescherming voor uw gezicht bovenop uw zonnecrème. Als afwerking brengt u de Fabulous Oil aan om uw haren zijdezacht te maken en vergeet de Almond Milk Concentrate zeker ook niet aan te brengen.
IK SUBLIMEER MIJN GEBRUINDE HUID
IK VERWEN MIJN HUID De keuze van cocooning op het platteland

De keuze van cocooning op het platteland

De perfecte tussentijdse ontspanning, een weekend op het platteland geeft u de vrijheid om uw welzijnsrituelen te vermenigvuldigen. Tijd nemen voor een bad en uzelf ontspannen dankzij de L'Occitane Relaxing Bath Salts van lavendel en bergamot. Breng vervolgens de Relaxing Body Cream aan als beschermende laag. Om het moment van zachtheid te verlengen zorgen de zakparfums en de Pillow Mist voor het ultieme gevoel van comfort voor een rustgevende nacht.
IK VERWEN MIJN HUID