Lavander

Lavendel, bijgenaamd "het blauwe goud" is de geurige ziel van de Provence, het resultaat van het respectvolle werk van de mens. L'OCCITANE gebruikt haar edelste uitdrukking in het hart van een gamma vol ontspannende deugden: de essentiële olie van de Lavandula Angustifolia of de fijne lavendel, die profiteert van de Beschermde Oorsprong Benaming (B.O.B.). Het label wordt alleen toegekend aan essentiële oliën uit de Haute-Provence van de zuiverste kwaliteit, op traditionele wijze gedestilleerd uit fijne lavendel die in een zeer beperkt geografisch gebied groeit op meer dan 800m hoogte.
Rangschik op

EN PROVENCE

Vijf tips om te profiteren van een ontspannend bad

Vijf tips om te profiteren van een ontspannend bad

Het bad is een eeuwenoud schoonheidsritueel, een moment van zoete troost, de ideale manier om tot uzelf te komen. L'Occitane onthult u vijf essentiële stappen, van de voorbereiding tot u het bad verlaat, om volop te genieten van dit moment van pure ontspanning!
Gemaakt in de Provence

Gemaakt in de Provence

De producten van L'Occitane, gezellig gepresenteerd in hun mooie gele boetieks, zijn overal ter wereld verkrijgbaar. Maar ze worden toch echt in de Provence gemaakt! Neem een kijkje achter de schermen bij uw favoriete cosmeticamerk, dat wordt geïnspireerd door deze prachtige streek.
Yong-Seok Oh vereeuwigt lavendel voor L'Occitane

Yong-Seok Oh vereeuwigt lavendel voor L'Occitane

Deze Koreaanse kunstenaar, een ware meester in het combineren van foto's en film en verleden en heden, heeft samengewerkt met L'Occitane bij de creatie van meesterwerken gewijd aan de Provençaalse lavendelvelden.