Profiteer van een ware zintuiglijke reis in één van de hoogste Spa’s van Europa ! 

L’OCCITANE en het hotel Pashmina***** werken samen aan de charme, de zachtheid en het uitzonderlijk karakter van de zuiverheid van Val Thorens. 

De Pashmina Spa by L’OCCITANE is gevestigd in de Franse Alpen en laat u tijdens de behandelingen wegdromen naar de Provence. 

> RESERVEER SNEL UW VERBLIJF

EXCLUSIEVE AANBIEDING

Om deze nieuwe samenwerking te vieren hebben L’OCCITANE en het hotel Pashmina een exclusieve aanbieding voor u voorzien :

Reserveer 6 nachten, de 7de nacht wordt u GRATIS aangeboden !

PROMOTIECODE: PASHMINASPA


> RESERVEER SNEL UW VERBLIJF
> MEER WETEN

DE PASHMINA SPA by L'OCCITANE


Elk gebaar,  actief bestanddeel, elk ritueel wordt uit een pagina van het groot L’Occitane herbarium gehaald en komt tot zijn recht in deze berglandschappen.

De Pashmina Spa van L'Occitane en biedt een ruime keuze van gezichtsbehandelingen en massages, die pure ingrediënten en verzorgingsrituelen volledig tot hun recht laten komen op deze hoogte: ze bieden voeding, comfort, hydratatie, bescherming, anti-aging of gewoon een moment van ontspanning en welzijn. Enkel zo komt u de skipistes naar beneden met een frisse gemoedstoestand. 

> MEER WETEN
> Voir la vidéo

SPA VIDEO

Ontsnap naar de Provence en bekijk onze nieuwe L’OCCITANE Spa video. > Voir la vidéo
> VIND UW SPA

ONTDEK AL ONZE SPA’S

We hebben op dit ogenblik 80 spa’s in 26 landen. 

Beleef de ervaring van onze L’OCCITANE Spa’s of kleine Spa’s of ga op ontdekking naar onze Spa’s by L’OCCITANE in het hart van luxueuze charme hotels. 

> VIND UW SPA