Strijd tegen de vermijdbare blindheid

Elk jaar, ter gelegenheid van de Werelddag voor het Zicht, stelt L’OCCITANE een eerlijke zeep voor met als doel de fondsen te verhogen voor de strijd tegen de vermijdbare blindheid in ontwikkelingslanden. Er zijn vandaag bijna 285 miljoen mensen over de hele wereld die lijden aan een visuele handicap. Nochtans zou 80% van de gevallen vermeden kunnen worden !

KOOP ONZE SOLIDARITY SOAP
L'OCCITANE ZET ZICH IN VOOR HET ZICHT
40 000 PERSONEN

40 000 PERSONEN

In 2013, werd er ongeveer 190 000€ ingezameld dankzij de eerlijke zeep. De fondsen gaan de Stichting L’OCCITANE toestaan om een nieuw project te lanceren met ONG Sight Savers. 40 000 personen zullen de mogelijkheid krijgen om behandeld te worden.
PROJECT SIGHT SAVERS

PROJECT SIGHT SAVERS

De Stichting L'OCCITANE heeft een nieuw programma opgestart in Burkina Faso samen met ONG Sight Savers. Het doel : elimineren van onchocercose en trachome (verwaarloosde tropische ziektes die blindheid veroorzaken) in de regio van Cascades, in het Zuid-Oosten van Burkina Faso.
MEER WETEN DE STICHTING L'OCCITANE

DE STICHTING L'OCCITANE

De Stichting L'Occitane ondersteunt personen met een visuele handicap, en moedigt het ondernemerschap bij vrouwen aan. Met een jaarlijks budget van 1 000 000 €, steunt de Stichting elk jaar ongeveer 15 projecten.
MEER WETEN
KOOP DE ZEEP DE SOLIDARITY SOAP

DE SOLIDARITY SOAP

Onze nieuwe Solidarity Soap is verrijkt met de voedende Shea boter en heeft een heerlijk abrikozenparfum. 100% van de opbrengst gaat naar projecten voor de ooggezondheid* *Verkoopsprijs in de winkel, zonder belastingen, transport- en productiekosten.
KOOP DE ZEEP