EEN NIEUW PROGRAMMA VOOR VROUWENLEIDERSCHAP

EEN NIEUW PROGRAMMA VOOR VROUWENLEIDERSCHAP

Steun leiderschap voor vrouwen in Burkina Faso!

Ieder jaar op vrouwendag verkoopt L’OCCITANE een speciaal product om goede doelen van vrouwenleiderschap in Burkina Faso te steunen. Dankzij de gedeelde geschiedenis van 30 jaar, heeft L’OCCITANE een band gecreëerd met de vrouwen uit dit land. Om deze sterke band te behouden heeft Stichting L’OCCITANE ervoor gekozen haar acties te focussen op hun economische emancipatie. 


100% van de winst* van deze solidariteitsbalsem wordt gedoneerd

*Verkoopprijs in winkel is excl. BTW, transport- en productkosten 

NIEUW! L'OCCITANE VOOR HAAR PROGRAMMA

NIEUW! L'OCCITANE VOOR HAAR PROGRAMMA

Nieuw! Wij lanceren een ambitieus programma om bedrijven, opgericht door vrouwen, in Burkina Faso te steunen. L’OCCITANE VOOR HAAR is een innovatieve uitdaging dat ondernemingen, geleid door vrouwen, zal stimuleren. Ze zullen sponsoring van vaardigheden, opleidingen en financiering krijgen. De fondsen opgericht dankzij de solidariteitsproducten voor Internationale Vrouwendag, zullen het programma financieren. 

L'OCCITANE HELPT MEER DAN 15,000 VROUWEN

L'OCCITANE HELPT MEER DAN 15,000 VROUWEN

In 2014 is dankzij de solidariteitszeep €142.000 verzameld. L’OCCITANE werkt al sinds 2010 samen met vrouwen in Burkina Faso. Meer dan 15.000 vrouwen krijgen toegang tot programma’s tegen analfabetisme en socio-economische en microkrediet opleidingen.


> ONTDEK MEER STICHTING L'OCCITANE

STICHTING L'OCCITANE

De Stichting L’OCCITANE promoot vrouwenleiderschap, vecht tegen vermijdbare blindheid in de wereld en bewaart natuurlijk erfgoed in de Provence. Reeds 25 jaar financiert de Stichting ieder jaar opnieuw met een jaarlijks budget van €1.000.000. 


> ONTDEK MEER
> STEUN NU SOLIDARITY BALM

SOLIDARITY BALM

De voedende en beschermende balsem is geconcentreerd met 98,6% Shea Butter en is overvloedig aanwezig in de voorouderlijke Afrikaanse expertise. Ontdek de roosgeurige solidariteitsbalsem en steun de vrouwen in Burkina Faso. 100% van de winst gaat naar het L’OCCITANE VOOR HAAR programma.

*Verkoopprijs in winkel is excl. BTW, transport- en productkosten 

> STEUN NU