L'Occitane
 Oh Bonne Mère! In de Provence wordt deze uitdrukking gebruikt als een soort stopzin. Ze wordt gebruikt bij verbazing, opluchting, vreugde, serendipiteit en vooral hartelijkheid. Het is de herinnering aan een tijd waarin de Notre Dame de la Garde basiliek vanaf de top van een rots de zeemannen leidde, en terwijl de fabrikanten van Marseillezeep beschermde, die hem in het bijzonder aanbeden. Dit is de meest dierbare plek in het hart van alle Marseillanen, ver voorbij de biechtstoel.

Het Bonne Mère gamma
Uit dit maternaal en universeel beeld is een nieuwe lijn geboren die de zachtheid, gulheid en het familiegevoel viert. Elk van deze dagelijkse verzorgingsproducten worden gedeeld: de natuurlijke douchecrème (met duurzaam gecertificeerde palmolie), de reinigingscrème voor de handen, de universele crème om van kop tot teen te gebruiken en de ecologische overtuigingen. Het volstaat om te kiezen tussen twee subtiel geurende versies, u hoeft geen kop of munt meer te gooien als de meningen verdeeld zijn. Producten met heerlijke melkachtige structuren, zacht voor de huid en het milieu.

Ecologisch engagement
De Bonne Mère lijn komt in royale vormen en huldigt een nieuwe fase van onze inzet voor het milieu. De Bonne Mère flacons zijn recycleerbaar en vervaardigd met ten minste 95% plantaardig en hernieuwbaar plastic.

Wist u dat ?
• De honing die gebruikt wordt in de Bonne Mère producten komt van Jean-Denis Daumas, imker van vader op zoon in Manosque. Hij beschikt over meer dan 1.000 bijenkorven gelegen in de Haute-Provence. Honing wordt aanbevolen voor zijn kalmerende en troostende eigenschappen.
• Om de nieuwkomers in de collectie dagelijkse behandelingen te verwelkomen, worden de Bonne Mère zepen voortaan gemaakt met duurzame palmolie, RSPO gecertificeerd volgens de hoogste standaard van traceerbaarheid.

DUURZAME PALMOLIE >

ONTDEK ONZE "BONNE MERE" COLLECTIE >