Precious Collectie

Precious Collectie

Jeugdigheidsverzorgingen

Immortelle is en bloem die haar naam te danken heeft aan haar buitengewone duurzaamheid met verbazingwekkende anti-aging eigenschappen. Immortelle, die al jarenlang bestudeerd wordt door de L'Occitane labo's, bevat meerdere patenten en onthult haar geheimen in de Precious collectie. 

Na verloop van tijd verliest de huid haar stevigheid en uniformiteit. De Precious collection, verrijkt met essentiële immortelle olie, biedt een volledig dagelijks verzorgingsritueel aan zodat de huid haar jeugdigheid blijft behouden. 

Ontdek onze collectie om uw ritueel te creëren en ontdek opnieuw een huid die straalt van gezondheid. 

Ontdek nu Essential Face Water

Essential Face Water

Essential Face Water, fris en licht, reinigt de huid van onzuiverheden en laat ze weer stralen. Haar alcoholvrije formule verzacht de huid en bereidt ze voor op de dagelijkse verzorging.

Ontdek nu
Ontdek nu Precious Serum

Precious Serum

Het Precious Serum zet de kracht van jeugdigheid om in een licht en niet-vette formule: dit serum draagt bij tot de vermindering van rimpels en de verbetering van gezichtscontouren. De huid ziet er niet alleen jonger uit, maar ze is ook zacht en comfortabel. 

Ontdek nu
Ontdek nu Precious Cream

Precious Cream

De Precious Cream, in bezit van 2 patenten, heeft een drievoudige werking om de ouderdomsverschijnselen te behandelen: de huid is soepeler, steviger en tegelijkertijd beschermd tegen externe factoren. De huid is helder, comfortabel en gehydrateerd, ze is als het ware volledig hersteld. 

Ontdek nu
Ontdek nu Precious Eye Balm

Precious Eye Balm

Het oogcontour verreist speciale aandacht: de Precious Eye Balm voedt de gevoelige zone en draagt bij tot de vermindering van wallen en donkere kringen. Deze oogcrème helpt om de huid gladder en steviger te maken voor een jongere uitstraling. 

Ontdek nu
Ontdek nu Nachtritueel

Nachtritueel

' s Avonds is het meest ideale moment om de huid te verzorgen: het is immers 's avonds dat het proces van celregeneratie in werking treedt.

Het avondritueel bestaat uit 3 essentiële stappen: 

1/ Het verwijderen van make-up zorgt ervoor dat dode huidcellen en onzuiverheden, waarmee we de hele dag mee geconfronteerd worden, verdwijnen. De Eye Make-up Remover is alleen geschikt voor deze gevoelige zone van het gezicht. U kan eventueel, als u wenst, de Milk Make-up Remover of de Oil Make-Up Remover nadien aanbrengen. 

2/ De Brightening Cleansing Foam reinigt de huid perfect alvorens de huid hydraterende verzorging krijgt. 

3/De Precious Night Cream hydrateert de huid. Haar drievoudige werking helpt om een stevigere en gladdere huid te krijgen en draagt bij tot de versterking van de celregeneratie.  

Ontdek nu
Meer weten Immortelle, de bloem die nooit verwelkt

Immortelle, de bloem die nooit verwelkt

Immortelle uit Corsica is een zeldzame en waardevolle bloem, die een van de grootste geheimen bezit, namelijk het ingrediënt voor een eeuwige jeugdigheid. 

Zelfs wanneer de bloem geplukt is, behoudt de koningin van de maquis haar schoonheid en verwelkt ze nooit. 

Olivier Baussan, de oprichter van l'Occitane, ontdekte de merkwaardige en doeltreffende kwaliteiten van anti-aging op en besloot ze aan vrouwen aan te bieden in de vorm van twee collecties voor gezichtsverzorging: Immortelle Divine en Immortelle Précieuse. 

L'Occitane besloot om zich in te zetten voor het behoud van immortelle uit Corsica dankzij de biologische landbouw die al het landgoed beschermt en de doeltreffendheid verzekert.  

Ontdek het verhaal van deze mysterieuze bloem. 

Meer weten

Ontdek de Precious collectie