Hoe verzorg ik mijn oogcontouren ?

De ogen vormen een spiegel van onze schoonheid en reflecteren ons gevoel van welzijn.
Uw oogcontouren, waarvan de huid zeer delicaat en zacht is, is een van de eerste delen waar de zichtbare tekenen van veroudering verschijnen. Om donkere kringen, wallen en rimpels te verminderen, wordt het gebruik van specifieke producten aangeraden.
Het is tijd om uw beste troef in de verf te zetten! Volg nu onze beauty tips voor een jeugdige uitstraling van de oogcontouren.

Waarom moet u uw oogcontouren verzorgen?De huid rond de ogen is veel dunner dan de rest van het gelaat en verliest sneller haar elasticiteit. De oogcontour is een zeer gevoelige deel: meer gevoelig aan UV-stralen, aan externe agressies en aan de omgeving. Hij reflecteert onze vermoeidheid en leeftijd. Het is juist daarom zo belangrijk om specifieke en aangepaste verzorgingen voor deze zone te gebruiken.

Ik ontdek
Waarom moet u uw oogcontouren verzorgen?

GROOTMOEDERS TIPS VOOR EEN HELDERE BLIK

EEN MASSAGERITUEEL OM DE OGEN TE STIMULEREN

Masseer zachtjes de drukpunten rond de ogen voor een optimale absorptie van de verzorging. 


Tip: Voor een optimale efficiëntie, voer de massage iedere ochtend uit vooraleer u uw Divine Immortelle Eyes verzorging aanbrengt. Begin ter hoogte van de wenkbrauwen en werk van binnen naar buiten toe. Vervolgens masseert u vanaf de ooghoek naar buiten toe. 

Ontdek
video player EEN MASSAGERITUEEL OM DE OGEN TE STIMULEREN

3 TIPS TEGEN GEZWOLLEN OGEN OF WALLEN ONDER DE OGEN


Breng een koude kompres aan. Het kompres moet koud zijn, maar niet té koud. Ga op uw rug liggen en ontspan u. Bedek uw ogen met frisse en vochtige theezakjes of komkommerschijfjes. Ze verminderen irritatie, omdat ze rijk zijn aan anti-oxidanten.   


Bent u moe en heeft u last van gezwollen ogen? Ontdek de kalmerende eigenschappen van Kamille. Breng Kamillebloemen aan de kook met water. Zeef vervolgens de thee en zet deze in de koelkast. Dep katoenen watjes in de afgekoelde theewater en plaatst deze op uw ogen gedurende 15 minuten, terwijl u neerligt. 


Gebruik een koude lepel. Masseer uw onderoog met een lepel om snel en efficient de zwelling van de onderogen te verminderen.
   3 TIPS TEGEN GEZWOLLEN OGEN OF WALLEN ONDER DE OGEN

        ONTDEK ONZE OOGVERZORGINGSCOLLECTIE 

     9 GOUDEN REGELES OM UW OOGCONTOUREN TE VERZORGEN 

1

1

Gebruik specifieke en aangepaste producten voor de oogcontour.

Ontdek
2

2

Gebruik iedere dag oogverzorging aangepast aan de noden van uw oogcontour, om de huid te beschermen en verjongen. 

Ontdek
3

3

Verwijder uw make-up met een katoenen watje om te vermijden dat de huid trekkerig en droog wordt. 

Ontdek
4

4

Draag een grote zonnebril om uw ogen en oogcontouren te beschermen tegen de zonnestralen.

5

5

Drink 8 à 10 glazen water per dag om de elasticiteit van de huid te behouden.

6

6

Drink een sapje op basis van selder, citroen, spinazie en komkommer om uw lichaam te detoxen en voor extra vitamines, mineralen en enzymen. 

7

7

Verminder uw zoutinname. Zout kan ervoor zorgen dat het vocht in uw lichaam langer wordt opgehouden waardoor de huid onder de ogen extra gezwollen kan lijken. 

8

8

Rust uit. Gebrek aan slaap en rust is slecht voor de huid. Een goede nachtrust is synoniem aan een mooie huid! 

Ontdek
9

9

Probeer om uw hoofd op te heffen tijdens uw slaap. Slaap op uw rug en voeg een extra kussen toe zodat het vocht van onder uw ogen wordt afgevoerd.

Verwante artikels

Tips om na de zomer te stralen

Van de zomer genieten is heerlijk, maar het is niet goed voor het lichaam. Of het nu gaat over zeewater, zonnestralen, zand of zelfs airconditioning, ons haar en onze huid moeten veel verdragen zonder dat we er bij stilstaan. Door veel in de zon te lopen wordt de huid dikker en droger, vooral in het gezicht, en het haar wordt broos en zwak. Ons hele lichaam past zich aan aan het zomerweer en de warmte, om nadien terug over te gaan naar een frisse herfst. Daar bovenop kunnen we door terug te gaan werken in september ook stress en vermoeiheid ondervinden. Ontdek onze tips over hoe u uw huid en haar voor het einde van de zomer kan voorbereiden.
Meer weten…

Hoe uw voeten verzorgen?

Uw voeten brengen u een hele dag overal naartoe. Eigenlijk absorberen ze tot tweemaal uw lichaamsgewicht per dag. Het is dus belangrijk er goed voor te zorgen. 75% van de vrouwen ondervinden op een bepaald moment in hun leven pijn aan hun voeten, wat kan leiden tot pijn in de rug en gewrichten. Geef uw voeten de juiste verzorging en u zal het verschil voelen. Bovendien is het veel leuker om uw nieuwste sandalen te pronken wanneer de zomer er aankomt. Maak gebruik van onze tips voor mooie voeten, een heel jaar lang!
Meer weten…

Onze tips voor een goede nachtrust

In slaap vallen kan soms, na aan lange stressvolle dag, moeilijk zijn.
Ongeveer 40% van de bevolking slaapt niet voldoende en dit percentage lijkt zelfs toe te nemen. Dit terwijl enkele simpele technieken, zoals toepassen van een aangepaste routine voor het slapengaan of het toepassen van enkele gezonde gewoontes doorheen de dag uw slaap kunnen verbeteren. Zo zult u iedere ochtend opnieuw wakker worden met meer energie.
Volg onze tips om te genieten van een betere nachtrust !
Meer weten…