Hoe komt u van cellulitis af?

Een stevig en geraffineerd silhouet van natuurlijke ingrediënten

De amandelen hebben verstevigende en verzachtende eigenschappen.
Naast hun heerlijke smaak bevatten deze Provençaalse vruchten zeer effectief werkende bestanddelen om de huid te verfijnen en te verstevigen.

L’Occitane heeft 2 patenten om de eiwitten van de amandel- en rozenknoppen te gebruiken.

DE 5 REGELS

Voor een stevig en verfijnd silhouet

1. Masseer uw lichaam in, concentreer op uw buik, uw dijen en uw billen. Een goede massage zorgt voor een grotere effectiviteit van versteviging. De combinatie van een verstevigend product en een massage zorgt voor een beter resultaat.


2. Gebruik een scrub om dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen


3. Eet vet verbrandend voedsel: courgette, appel, citroen, broccoli, groene thee, peper, ananas,…


4. Gebruik een afslankende gel om cellulitis te verminderen.


5. Gebruik een crème met zachte en lichte textuur voor een gladdere huid.DE 5 REGELS

Ontdek onze 2 eenvoudige tips om cellulite te verminderen

Maak uw lichaam wakker met de Almond Shower Srub. Breng deze masserend aan. De amandel zal oneffenheden en dode cellen verwijderen: uw huid is zacht en glad en het is klaar om te genieten van de verstevigende voordelen.


Voorkom cellulitis! Gebruik de Almond Beautiful Shape op gebieden van cellulitis door zachtjes in te masseren. Verstevigend resultaat na 28 dagen gebruik.


Verzorg uw huid met onze Almond Refining Concentrate met een romige textuur. Dit concentrate zal zorgen voor een aangenaam verlichtend gevoel. Uw huid ziet er gladder en strakker uit. 


Ontdek de Almond Shower Scrub

Ontdek de Almond collectie

REVIEWS

REVIEWS

De Almond Shower Scrub:


“Eindelijk, een echte scrub! Deze scrub zorgt voor een zachte huid. Heerlijke geur! Zeer praktisch. Wat kan een mens nog meer wensen!?” Margaux V. 

BEAUTY TIP

BEAUTY TIP

Voor uw Refining Concentrate:


Masseer uw huid met cirkelvormige bewegingen en focus om de gewenste zones (dijen, billen, buik).

3 eenvoudige tips voor de benen waar u van droomt

3 eenvoudige tips voor de benen waar u van droomt

1. Hydrateer uw voeten met de Shea Butter Foot Cream

2. Verfijn uw silhouet met de Almond Refining Concentrate

3. Verzacht uw benen dankzij de Shea Butter Fabulous Oil


Verwante artikels

Tips om na de zomer te stralen

Van de zomer genieten is heerlijk, maar het is niet goed voor het lichaam. Of het nu gaat over zeewater, zonnestralen, zand of zelfs airconditioning, ons haar en onze huid moeten veel verdragen zonder dat we er bij stilstaan. Door veel in de zon te lopen wordt de huid dikker en droger, vooral in het gezicht, en het haar wordt broos en zwak. Ons hele lichaam past zich aan aan het zomerweer en de warmte, om nadien terug over te gaan naar een frisse herfst. Daar bovenop kunnen we door terug te gaan werken in september ook stress en vermoeiheid ondervinden. Ontdek onze tips over hoe u uw huid en haar voor het einde van de zomer kan voorbereiden.
Meer weten…

Hoe uw voeten verzorgen?

Uw voeten brengen u een hele dag overal naartoe. Eigenlijk absorberen ze tot tweemaal uw lichaamsgewicht per dag. Het is dus belangrijk er goed voor te zorgen. 75% van de vrouwen ondervinden op een bepaald moment in hun leven pijn aan hun voeten, wat kan leiden tot pijn in de rug en gewrichten. Geef uw voeten de juiste verzorging en u zal het verschil voelen. Bovendien is het veel leuker om uw nieuwste sandalen te pronken wanneer de zomer er aankomt. Maak gebruik van onze tips voor mooie voeten, een heel jaar lang!
Meer weten…

Onze tips voor een goede nachtrust

In slaap vallen kan soms, na aan lange stressvolle dag, moeilijk zijn.
Ongeveer 40% van de bevolking slaapt niet voldoende en dit percentage lijkt zelfs toe te nemen. Dit terwijl enkele simpele technieken, zoals toepassen van een aangepaste routine voor het slapengaan of het toepassen van enkele gezonde gewoontes doorheen de dag uw slaap kunnen verbeteren. Zo zult u iedere ochtend opnieuw wakker worden met meer energie.
Volg onze tips om te genieten van een betere nachtrust !
Meer weten…