Het geheim voor mooie handen

Onze handen zeggen veel over ons, en we gebruiken ze voortdurend om te communiceren. Het is daarom niet verwonderlijk dat uw handen als eerste opvallen. Onze zijn kwetsbaar en worden dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Wil je mooie handen het hele jaar door? Volg dan onze beauty guide!

TIP 1: REINIG

Reinigen is de eerste essentiële stap in het verzorgen van uw handen. Zorg er wel voor dat u uw handen goed afdroogt. Vermijd hydroalcoholische producten, want deze drogen uw handen uit. Kies zeep met zachte formules zoals de Verbena Liquid Soap, die verrijkt is met Shea Butter en Aloë Vera.

TIP 1: REINIG

TIP 2: PEELING

Uw lichaam en gezicht houden van een goede peeling, maar uw handen hebben dit ook nodig. Gebruik één of twee keer per dag een handpeeling om de dode cellen te laten verdwijnen en te genieten van zachte handen. De Shea One Minute Hand Scrub is verrijkt met Shea Butter, zoete amandel, vitamine E en essentiële vetzuren, die uw handen voeden en verzachten.

> ONTDEK
TIP 2: PEELING

TIP 3: HYDRATEER

Wat is het geheim voor mooie handen? Hydratatie, hydratatie, hydratatie. Neem uw handcrème altijd mee zodat u die op ieder moment van de dag kunt gebruiken en uw handen kan beschermen. Een handcrème bevat vetstoffen en hydraterende extracten zoals Shea Butter, antioxidanten en vitamine E. De mix van de 3 extracten zorgt voor een groot succes waardoor de Shea Butter Hand Cream al meer dan 20 jaar de bestseller van L’OCCITANE is.

> ONTDEK
TIP 3: HYDRATEER

TIP 4: VERZORG UW NAGELS

Verzorging van de nagels en nagelriemen is een ander geheim voor mooie handen! De nagelriemen spelen een beschermende rol, dus is het belangrijk om ze te verzorgen. De Shea Nail & Cuticle Nourishing Oil voedt en verzacht uw nagelriemen en zorgt voor sterke en glanzende nagels. Het is belangrijk om uw nagels te voeden. Probeer voedingsmiddelen te eten die rijk zijn aan biotine (peulvruchten, sojabonen en amandelen) om uw nagels gezond te houden. 

ONTDEK >
TIP 4: VERZORG UW NAGELS

HET GEHEIM VOOR MOOIE HANDEN IN DE ZOMER

De zon zorgt voor snelle huidveroudering en is een onzichtbare vijand voor uw handen. Wat is het risico? Uw handen tonen ouderdomstekenen (donkere vlekken, verslapping, etc.). Bescherm uw handen (en ook uw gezicht) met een zonnebrandcrème met SPF vanaf de eerste zonnestralen. 

HET GEHEIM VOOR MOOIE HANDEN IN DE ZOMER

HET GEHEIM VAN MOOIE HANDEN IN DE WINTER

In de winter droogt de huid uit waardoor het gevoeliger wordt en onaangenaam aanvoelt. Zorg dat uw handen altijd gehydrateerd zijn en neem uw handcrème overal naartoe. Tijdens het slapen herstellen de cellen, dus hydrateer uw handen en sta op met zachte handen. 

HET GEHEIM VAN MOOIE HANDEN IN DE WINTER
HANDMASSAGE

HANDMASSAGE

Na uw handpeeling is de huid klaar om te genieten van alle voordelen van de Shea Butter Hand Cream. Masseer uw handen met de crème en geef uzelf vijf minuten de tijd om te ontspannen. 


1) Masseer de handen met draaiende bewegingen. 

2) Masseer ieder vinger apart van de hand tot de pols met draaiende bewegingen.

3) Wrijf uw duim langs de ruimten tussen de gewrichten.

4) Masseer de pols met draaiende bewegingen 3x

5) Masseer de handpalmen met draaiende bewegingen 3xSHEA BUTTER: EEN ECHT L'OCCITANE VERHAAL

SHEA BUTTER: EEN ECHT L'OCCITANE VERHAAL

L’Occitane voert al 20 jaar onderzoek uit rondom de Shea Butter Hand Cream. Het succes van deze bestseller is begonnen in 1980. Olivier Baussan en Yves Millou hebben hun kennis en passie samengebracht. Dankzij de samenwerking met de vrouwen uit Burkina Faso is de Shea Butter Hand Cream ontstaan. Deze vrouwen zijn verantwoordelijk voor zowel de productie als de kwaliteit van Shea Butter. In 2015 heeft L’Occitane 750 ton Shea Butter aangekocht. Per drie seconden wordt één Shea Butter Hand Cream verkocht over de hele wereld. Lees meer over het succes…

Lees meer >
SHEA BUTTER: HYDRATATIE

SHEA BUTTER: HYDRATATIE

Shea butter wordt al meer dan 1000 jaar gebruikt in Afrika. Volgens de legende had Koningin Nefertiti haar schoonheid te danken aan dit ingrediënt. De Shea boom groeit in de wilde natuur in de Savannes van West-Afrika en Centraal-Afrika. De vruchten van deze boom hebben de grootte van een avocado, bevatten moer en een zeer vette kern. Deze kern wordt gebruikt om Shea butter te produceren. Shea butter bevat vitamine A, E en F, karitene en essentiële vetzuren, waardoor het hydraterende, beschermende en verzachtende eigenschappen heeft. Het is het ultieme ingrediënt voor perfect gehydrateerde handen!

Lees meer >

Verwante artikels

Onze tips voor een goede nachtrust

In slaap vallen kan soms, na aan lange stressvolle dag, moeilijk zijn.
Ongeveer 40% van de bevolking slaapt niet voldoende en dit percentage lijkt zelfs toe te nemen. Dit terwijl enkele simpele technieken, zoals toepassen van een aangepaste routine voor het slapengaan of het toepassen van enkele gezonde gewoontes doorheen de dag uw slaap kunnen verbeteren. Zo zult u iedere ochtend opnieuw wakker worden met meer energie.
Volg onze tips om te genieten van een betere nachtrust !
Meer weten…

Welke anti-age verzorging is het beste voor uw huid?

Ontdek ons advies voor een stralende huid op iedere leeftijd.

Jaar na jaar verliest de huid haar energie. Het duurt langer om de huid te herstellen en te zorgen voor stevigheid. Er zijn eenvoudige tips om de ouderdomstekenen te bestrijden. Gebruik de juiste verzorgingsproduct voor een jonge en stralende huid.
Meer weten…

TIPS VOOR MOOIE HAREN ?

Onze tips voor glanzende, dikke en gezonde haren

Uw haren vormen een essentieel onderdeel van uw persoonlijkheid. Ze zijn zoals de rest van uw lichaam gevoelig en hebben verzorging nodig. Droge haren, gespleten punten of futloze haren kunt u voorkomen door uw haren te beschermen. Een zomervakantie aan zee is heerlijk, maar kan al snel zorgen voor droge en beschadigde haren door de blootstelling aan zon, zout en zand. Ook tijdens koudere seizoenen is goede verzorging van uw haren essentieel. Droge en koude lucht kunnen uw haren statisch maken en zorgen voor een futloze uitstraling. Verzorg uw haren goed en ze zullen stralen!
Meer weten…