GEZICHTSVERZORGING

 
Reviews van klanten
Bij L'OCCITANE is het observeren van planten de eerste stap in de creatie van een nieuwe reeks gezichtsbehandelingen. Elk jaar worden tests op het vlak van efficiëntie uitgevoerd en patenten ingediend door L'OCCITANE, om de uitzonderlijke vaardigheden van een bloem, plant of boom aan te tonen. De keuze voor natuurlijke plantaardige ingrediënten, meestal uit biologische landbouw, staat garant voor een optimale kwaliteit en traceerbaarheid. Onze gezichtsverzorging is aangepast op alle behoeften: antiveroudering met strobloem, het gamma Engelwortel voor hydratatie en Karité om de huid te beschermen en te voeden. De zintuiglijke texturen, de parfums en geuren uit Maquis: ontdek de gezichtsverzorging van L'OCCITANE.

De favoriete producten
GEZICHTSVERZORGING

Klantenbeoordelingen

EN PROVENCE

Hoe verzorg ik mijn oogcontouren ?

Hoe verzorg ik mijn oogcontouren ?

De ogen vormen een spiegel van onze schoonheid en reflecteren ons gevoel van welzijn.
Uw oogcontouren, waarvan de huid zeer delicaat en zacht is, is een van de eerste delen waar de zichtbare tekenen van veroudering verschijnen. Om donkere kringen, wallen en rimpels te verminderen, wordt het gebruik van specifieke producten aangeraden.
Het is tijd om uw beste troef in de verf te zetten! Volg nu onze beauty tips voor een jeugdige uitstraling van de oogcontouren.
Welke anti-age verzorging is het beste voor uw huid?

Welke anti-age verzorging is het beste voor uw huid?

Jaar na jaar verliest de huid haar energie. Het duurt langer om de huid te herstellen en te zorgen voor stevigheid. Er zijn eenvoudige tips om de ouderdomstekenen te bestrijden. Gebruik de juiste verzorgingsproduct voor een jonge en stralende huid.