Restaurant La Presqu'île, een paradijs voor wie van lekker eten houdt!

Bericht voor fijnproevers! Restaurant La Presqu'île, ideaal gelegen tussen het Massif des Calanques en de baai van Cassis, is onweerstaanbaar: het biedt een idyllische omgeving en een geweldige keuken met mediterrane accenten.
Per Justine Fiordelli

In 1978 werd restaurant La Presqu'île in Cassis geopend, midden in de wijk Port-Miou. Het heeft een adembenemend uitzicht over de zee en het Massif des Calanques. In zo'n paradijselijke omgeving schuif je met plezier aan voor de lunch of het diner. In de keuken weet chef-kok Bernard Jugnon passie en talent te verenigen. Het resultaat zijn creatieve gerechten met mediterrane en Provençaalse smaken. Hij gebruikt producten van de plaatselijke markt voor verrassende combinaties, kortom, hij doet er alles aan om aan de verwachtingen van de meest veeleisende fijnproevers te voldoen. Zoals hij zelf graag zegt: "Een goede keuken steunt op een aantal degelijke pijlers: het product, de manier waarop gerechten op smaak gebracht worden en de juiste bereiding."

De menukaart varieert met de seizoenen: gegrilde kreeft met boter en kastanjecrème, zeebarbeelfilet met gekonfijte kumquats en zachtzure sinaasappel-sojasaus, gebakken foie gras en oestertartaar met peterseliecrème ... Voor de verfijnde recepten wordt creativiteit gecombineerd met subtiliteit. De gerechten worden geserveerd op een panoramaterras, in een feeërieke, betoverende omgeving waar u stil van zult worden. Echt een stukje paradijs op aarde.

Restaurant La Presqu'île
Quartier Port-Miou
13260 Cassis
Tél : 04 42 01 03 77
www.restaurant-la-presquile.fr
Restaurant La Presqu'île
Restaurant La Presqu'île
Een paradijs voor wie van lekker eten houdt!
DR, La Presqu'île
Restaurant  La Presqu'île
Restaurant  La Presqu'île
Cassis
DR, La Presqu'île

Nieuwste artikelen

5 tips om langer bruin te blijven

5 tips om langer bruin te blijven

Na de vakantie droomt u ervan om de weldaad van de zomer te behouden, waaronder de prachtige bruine kleur die de zon u heeft gegeven. L'Occitane onthult u de juiste manier om ook in de herfst nog te stralen.
Het geheim van een herstellende nachtrust

Het geheim van een herstellende nachtrust

Als essentieel onderdeel van een goed evenwicht speelt slapen een cruciale rol in het lichamelijke en geestelijke welzijn. Maar in de zomer is het niet altijd eenvoudig om in te slapen, vanwege de ritmewijziging en de hoge temperaturen. Ontdek het advies van l'Occitane om zonder moeite in Morpheus' armen weg te zakken.
3 fouten die u na een bezoek aan het strand wilt vermijden

3 fouten die u na een bezoek aan het strand wilt vermijden

Luieren in de zon op het fijne zand is één van de zoete beloften van de zomer. Om te kunnen profiteren van de heilzame gevolgen van uw verblijf op het strand, onthult L'Occitane de misstappen die u na een dag aan zee moet vermijden. Volg ons advies!