Pivoine Sublime: de nieuwe lijn van L'OCCITANE

Vijf jaar na de creatie van de Pivoine-collectie komt L'OCCITANE met een nieuw assortiment gezichtsproducten rondom de beroemde bloem met de duizend blaadjes. Deze productlijn voor een perfecte huid is Pivoine Sublime gedoopt en streeft ernaar om alle beloftes van haar grote zus waar te maken.
Door Mélissa Darré

L'OCCITANE hecht al vanaf het begin een bijzonder belang aan natuurlijke cosmeticaproducten. Het merk uit de Provence innoveert wederom met deze uitzonderlijke lijn voor het gezicht, op de grens tussen verzorging en make-up. Fluweelzachte crèmes, geuren die u als een tweede huid omhullen en verfrissende sprays op basis van pioenroosextract worden toegepast om uw huid langdurig te hydrateren, te laten stralen en te egaliseren.

Deze troeven komen voort uit de subtiele combinatie van perfectionerende plantaardige suikers, een 'intelligent' natuurlijk textuurmiddel samengesteld uit bijenwas en jojoba en optisch corrigerende mineralen voor een uniek nude-effect. En omdat goed nieuws nooit alleen komt, heeft het merk uit de Provence ook gewerkt aan de creatie van een assortiment prachtige lippenbalsems.

De tinten Transparent, Rose Nude, Rose Prune en Rose Ambré hullen uw mond in een tere sluier van natuurlijk Peony extract, Shea Butter en minerale zonnefilters. Een verkwikkende cocktail, die uw lippen hydrateert en beschermt dankzij de SPF 25 en laat glanzen met een vleugje kleur! 

Pivoine Sublime: de nieuwe lijn van L'OCCITANE
Pivoine Sublime: de nieuwe lijn van L'OCCITANE
Vijf jaar na de creatie van de Pivoine-collectie komt L'OCCITANE met een nieuw assortiment gezichtsproducten rondom de beroemde bloem met de duizend blaadjes
© Fotolia - Geniuskp

Nieuwste artikelen

De mooiste stranden van de Provence

De mooiste stranden van de Provence

De stranden van de Provence liggen verborgen in een baai of in de buurt van een stad en doen niet onder voor stranden op meer exotische bestemmingen. Laten we eens beter kijken naar deze uitgestrekte stukken met fijn zand en azuurblauwe zee, waar u zich met uw voeten in het water urenlang kunt ontspannen.
De mooiste terrassen van de Provence

De mooiste terrassen van de Provence

Vol bloemen of in de schaduw, aan het strand of in de bergen: in de zomer zijn terrasjes overal populair. L'Occitane onthult u de beste adresjes in de Provence om heerlijk te genieten van de zon.
Alle geheimen die u nodig heeft om van uw Provençaalse picknick een succes te maken

Alle geheimen die u nodig heeft om van uw Provençaalse picknick een succes te maken

Heeft u zin een smakelijk uitje? Laat u verleiden door dit eenvoudige pleziertje. L'Occitane biedt u alle tips die u nodig heeft om de perfecte Provençaalse picknick te organiseren en de smaken van het zuiden naar u toe te brengen!