Mijn schoonheidskit voor de zomer

Of we nu op vakantie gaan of op kantoor blijven: de zomerse hitte vraagt erom dat we onze verzorgingsrituelen aanpassen. L'Occitane zal u laten zien welke essentiële producten en onvermijdelijke rituelen dit seizoen centraal zullen staan in uw schoonheidsverzorging!
Door Mélissa Darré

Een beschermende dagcrème voor het gezicht

In de zomer wordt de huid meer blootgesteld aan zonlicht. Zwemmen in de zee, baantjes trekken in het zwembad, dit alles afgewisseld met een aantal bruiningssessies tijdens het weekend of in de vakantie: er zijn gelegenheden in overvloed! Een goede bescherming tegen de zon is niet alleen in deze omstandigheden onmisbaar maar ook in het dagelijkse leven. In de stad en aan de zee kunnen de uv-stralen uw huid beschadigen. Kies dus voor een gezichtsverzorging met een fijne en lichte textuur, zoals de Crème Précieuse Immortelle, die met zijn SPF 20 de huid extra hydrateert en beschermt.

Een verfrissende douchegel voor het lichaam

Zin in wat verfrissing als de temperaturen toenemen? Voor onmiddellijke verfrissing kiest u de scrubbende Verbena douchegel, verrijkt met het extract van dit biologische kruid, dat groeit langs de wegen in de Provence. De delicate citroengeur die op de huid druppelt, heeft het verkwikkende effect van een ijspegel, zowel voor lichaam als geest. Deze verzorging bevat scrubbende deeltjes en verandert in een rijk schuim dat de huid reinigt, waardoor deze weer zacht en glad wordt. Ideaal voor het verwijderen van dode huidcellen en het op mooie wijze verfijnen van uw zomerse teint.

Een voedend masker voor het haar

Als uw haar regelmatig wordt blootgesteld aan baden, uv-straling en de wind, kan het er op mooie dagen dof en grauw uit gaan zien. Het wordt vaal en weerbarstig en heeft vaker een hydraterende kuur nodig dan normaal gesproken. Als wekelijkse behandeling kunt u ervoor kiezen om ongeveer elke twee dagen het herstellende haarmasker Aromachologie te gebruiken en dit over de hele haarlengte aan te brengen. Dankzij het anti-breukcomplex zorgt deze verfrissende cocktail met essentiële oliën voor een nieuwe kracht en glans van het haar en herstelt de vezels tot diep van binnen.

Een sprankelend parfum voor allure

De zomer is hét seizoen waarin u zin krijgt in verandering. Bij het gebruik van een nieuw parfum, met lichtere tonen, kan zich soms ook een verandering voordoen in de geest. Verplaats uzelf bijvoorbeeld een moment naar het hart van de Provence met Eau de toilette Verbena Citrus. Deze eau de toilette is fruitig en sprankelend en zorgt voor verlichting met een stralende energie met geuren van citroen, grapefruit, sinaasappel en verbena. Aangebracht op de belangrijkste hartslagpunten zorgt deze explosieve combinatie ervoor dat u rustig weg kunt dromen.

Een geparfumeerde spray voor de huid

Wie droomt er niet van om tijdens een warme zomerdag op elk moment te kunnen genieten van een verfrissend windje? De Verbena lichaamsspray biedt veel frisheid en geeft u dit gevoel van welzijn, als een zuchtje frisse wind op de huid zelf. Bevat geen alcohol en respecteert de huid, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor het behouden van het juiste niveau van hydratatie. De truc: Spray een paar keer op uw gezicht en lichaam en dep daarna de overvloedige vloeistof voorzichtig op met een tissue. Resultaat: een gladdere huid en een frisse teint!

Mijn schoonheidskit voor de zomer
Mijn schoonheidskit voor de zomer
L'Occitane zal u laten zien welke essentiële producten en onvermijdelijke rituelen dit seizoen centraal zullen staan in uw schoonheidsverzorging!
© GettyImages - Portra Images

Nieuwste artikelen

De mooiste stranden van de Provence

De mooiste stranden van de Provence

De stranden van de Provence liggen verborgen in een baai of in de buurt van een stad en doen niet onder voor stranden op meer exotische bestemmingen. Laten we eens beter kijken naar deze uitgestrekte stukken met fijn zand en azuurblauwe zee, waar u zich met uw voeten in het water urenlang kunt ontspannen.
De mooiste terrassen van de Provence

De mooiste terrassen van de Provence

Vol bloemen of in de schaduw, aan het strand of in de bergen: in de zomer zijn terrasjes overal populair. L'Occitane onthult u de beste adresjes in de Provence om heerlijk te genieten van de zon.
Alle geheimen die u nodig heeft om van uw Provençaalse picknick een succes te maken

Alle geheimen die u nodig heeft om van uw Provençaalse picknick een succes te maken

Heeft u zin een smakelijk uitje? Laat u verleiden door dit eenvoudige pleziertje. L'Occitane biedt u alle tips die u nodig heeft om de perfecte Provençaalse picknick te organiseren en de smaken van het zuiden naar u toe te brengen!