Kerstversiering: de sterrenslinger van Lise Petermann

Nu Kerstmis met rasse schreden nadert, is het tijd om te denken aan het versieren van het huis en vooral van de kerstboom... Een helpend handje van Lise Petermann, ontwerpster van accessoires en eigenaresse van een winkel in Forcalquier. Zij legt ons uit hoe je een sterrenslinger maakt van bijna niks.
Door Lise Petermann

Voor Lise Petermann, ontwerpster van accessoires, maar ook van objecten en slingers voor in de kerstboom, bestaat er niets beters dan zelfgemaakte versiering. Nu het bijna Kerstmis is, laat deze talentvolle decoratrice ons zien hoe je in heel korte tijd een sterrenslinger kunt maken. Volg de handleiding in drie stappen.

Dit mag u niet missen

L'Atelier Petites Series
1, Place Saint-Michel
04300 Forcalquier
http://lisepiecesuniques.blogspot.fr
http://latelierpetitesseries.bigcartel.com

Stap 1:
Stap 1:

Voor het maken van een sterrenslinger hebt u nodig:

-een steker in de vorm van een ster (heel gemakkelijk te vinden),

-papier,

-garen, het liefst verguld voor de kerstsfeer en een naald.

Foto: José Nicolas
Stap 2:
Stap 2:

Knip sterren uit met behulp van de steker, neem de gewenste draadlengte om een slinger te krijgen van de gewenste lengte.

Zet elke ster met twee steekjes vast en bevestig ze voorzichtig aan de draad. Herhaal de handeling.

Foto: José Nicolas
Stap 3:
Stap 3:

Kijk, uw leuke sterrenslinger is klaar!

Foto: José Nicolas

Nieuwste artikelen

5 tips om langer bruin te blijven

5 tips om langer bruin te blijven

Na de vakantie droomt u ervan om de weldaad van de zomer te behouden, waaronder de prachtige bruine kleur die de zon u heeft gegeven. L'Occitane onthult u de juiste manier om ook in de herfst nog te stralen.
Het geheim van een herstellende nachtrust

Het geheim van een herstellende nachtrust

Als essentieel onderdeel van een goed evenwicht speelt slapen een cruciale rol in het lichamelijke en geestelijke welzijn. Maar in de zomer is het niet altijd eenvoudig om in te slapen, vanwege de ritmewijziging en de hoge temperaturen. Ontdek het advies van l'Occitane om zonder moeite in Morpheus' armen weg te zakken.
3 fouten die u na een bezoek aan het strand wilt vermijden

3 fouten die u na een bezoek aan het strand wilt vermijden

Luieren in de zon op het fijne zand is één van de zoete beloften van de zomer. Om te kunnen profiteren van de heilzame gevolgen van uw verblijf op het strand, onthult L'Occitane de misstappen die u na een dag aan zee moet vermijden. Volg ons advies!