Het juiste parfum voor mannen

Een parfum is een echte olfactorische handtekening en daarom moeten we een parfum niet lichtzinnig kiezen. Een opgave die voor jezelf al niet makkelijk is, lijkt vaak onmogelijk wanneer je de keus voor een naaste moet maken. Houtachtig, oriëntaals of kruidig: L'Occitane onthult u de mannelijke geuren voor elke persoonlijkheid. Volg de gids!
Door Mélissa Darré

Citrus voor de sportieveling

Citrusgeuren worden gewaardeerd vanwege hun verkwikkende frisheid en trekken vooral dynamische mannen aan, echte sportliefhebbers. Citroen, bergamot, sinaasappel maar ook grapefruit zorgen voor die sprankelende touch die een gevoel van zuiverheid en lichtheid geeft, als een heerlijke douche na een fysieke inspanning. Met zijn verkwikkende topnoten geeft de Eau de toilette Cédrat deze nieuwe energie. Het is de olfactorische metafoor voor de endorfines die vrijkomen bij het sporten en zet een elegante basis van ceder en kasjmier hout neer.

Kruidige geuren voor de creatieveling 

Kruidige parfums, van de waardevolle essences van één of meer geurige kruiden, passen goed bij de moderne, levendige en innovatieve man. Deze parfums spelen briljant met contrasten en onthullen frisse en volle, zachte en viriele tonen. Ze zijn assertief, zonder opdringerig te zijn. Salie en rozemarijn zorgen onder meer voor een intense geur, als een frisse wind door de natuur. De Eau de toilette L'Occitan is een ode aan de rauwe smaken van de Provence. Het is een uitnodiging die geïnspireerd is op de lavendelvelden in de streek, belichaamd in peper- en muskusachtige noten.

Houttonen voor de avonturier

De authentieke en tijdloze houttonen trekken avontuurlijke mannen aan, die altijd uit zijn op nieuwe ontmoetingen en ontdekkingen. Deze warme en droge tonen zijn ultra-mannelijk en onthullen een natuurlijk hart, op basis van ceder, patchouli, sandelhout en vetiver. De ideale mix voor een geur vol karakter, net zo boeiend als de schoonheid van mooie reizen. De Eau de toilette Vétyver is even klassiek als elegant en combineert een sensuele basis van cederhout, vetiver en leder, met diepe tonen van nootmuskaat en pokhout.

Oriëntaalse tonen voor de verleider

Oriëntaalse geuren zijn bij uitstek betoverend en zijn vooral geschikt voor charmeurs, die achter hun romantische vermomming ook een beetje provocatie willen laten zien. De bijna dierlijke kruidige en poederachtige geuren zijn als een liefdesdrank waar je je met verrukking aan overgeeft. Met zijn noten van vanille, wierook, kardemom en roze peper weerspiegelt de Eau de Toilette des Baux deze in een parfumfles gevatte kracht. Geïnspireerd op de beroemde ridderverhalen van de Alpilles vormt ze een eeuwig symbool van de kracht en moed van deze ridders, die zich door de sterren lieten leiden.

Het juiste parfum voor mannen
Het juiste parfum voor mannen

L'Occitane onthult u de mannelijke geuren voor elke persoonlijkheid. Volg de gids! 

© L'Occitane en Provence

Nieuwste artikelen

De mooiste stranden van de Provence

De mooiste stranden van de Provence

De stranden van de Provence liggen verborgen in een baai of in de buurt van een stad en doen niet onder voor stranden op meer exotische bestemmingen. Laten we eens beter kijken naar deze uitgestrekte stukken met fijn zand en azuurblauwe zee, waar u zich met uw voeten in het water urenlang kunt ontspannen.
De mooiste terrassen van de Provence

De mooiste terrassen van de Provence

Vol bloemen of in de schaduw, aan het strand of in de bergen: in de zomer zijn terrasjes overal populair. L'Occitane onthult u de beste adresjes in de Provence om heerlijk te genieten van de zon.
Alle geheimen die u nodig heeft om van uw Provençaalse picknick een succes te maken

Alle geheimen die u nodig heeft om van uw Provençaalse picknick een succes te maken

Heeft u zin een smakelijk uitje? Laat u verleiden door dit eenvoudige pleziertje. L'Occitane biedt u alle tips die u nodig heeft om de perfecte Provençaalse picknick te organiseren en de smaken van het zuiden naar u toe te brengen!