Fleurige moederdag met Victoire Gerez

Op zoek naar een cadeau voor moederdag? Victoire Gerez, een getalenteerde bloemiste die sinds twee jaar in Aix-en-Provence gevestigd is, schenkt ons ideeën voor een leuk boeket bloemen en verklapt geheimpjes over haar werkwijze. Een ideaal moederdagcadeau, symbool van liefde en tederheid.
Per Justine Fiordelli

Hoewel ze pas 24 jaar is, heeft Victoire Gerez al een eigen bloemenwinkel in het hart van Aix-en-Provence. 'L'Atelier de Vik', naar haar smaak ingericht in een 'landelijke en een tikje bobostijl', zoals zij ons toevertrouwt, is de plek waar zij de meeste tijd doorbrengt. Ze heeft een grote liefde voor het vak en biedt haar klanten verfijnde, elegante combinaties van bloemen en is niet bang om haar spontane ingevingen te volgen.

Voor moederdag biedt Victoire Gerez een boeket aan met lentebloemen waarin kleuren en frisheid niet ontbreken! De oranjeachtige tuinrozen, bleekroze tulpen en het groene eucalyptusblad laten deze charmante bloemencompositie stralen: het perfecte cadeau voor moederdag. Een leuke attentie die u naar wens een persoonlijk tintje kunt geven, voor alle moeders op de wereld. Heeft u speciale bloemenwensen? Victoire Gerez heet u welkom in haar winkel en helpt u om een droomboeket samen te stellen.

Dit mag u niet missen
L'Atelier de Vik
563 Route du Puy St Réparade
13090 Aix-en-Provence
Fleurige moederdag
Fleurige moederdag
Victoire Gerez
Fotografie José Nicolas
Fleurige moederdag met Victoire Gerez
Fleurige moederdag met Victoire Gerez
Aix-en-Provence
Fotografie José Nicolas

Nieuwste artikelen

5 tips om langer bruin te blijven

5 tips om langer bruin te blijven

Na de vakantie droomt u ervan om de weldaad van de zomer te behouden, waaronder de prachtige bruine kleur die de zon u heeft gegeven. L'Occitane onthult u de juiste manier om ook in de herfst nog te stralen.
Het geheim van een herstellende nachtrust

Het geheim van een herstellende nachtrust

Als essentieel onderdeel van een goed evenwicht speelt slapen een cruciale rol in het lichamelijke en geestelijke welzijn. Maar in de zomer is het niet altijd eenvoudig om in te slapen, vanwege de ritmewijziging en de hoge temperaturen. Ontdek het advies van l'Occitane om zonder moeite in Morpheus' armen weg te zakken.
3 fouten die u na een bezoek aan het strand wilt vermijden

3 fouten die u na een bezoek aan het strand wilt vermijden

Luieren in de zon op het fijne zand is één van de zoete beloften van de zomer. Om te kunnen profiteren van de heilzame gevolgen van uw verblijf op het strand, onthult L'Occitane de misstappen die u na een dag aan zee moet vermijden. Volg ons advies!