De giftset-werkplaats van L'OCCITANE

Het zijn leuke cadeaus die iedereen graag onder de kerstboom vindt. Naast het feit dat ze mooi en goed gevuld zijn, dragen de L'OCCITANE-giftsets bij aan de arbeidsmarktintegratie van gehandicapten.
Per Angélique Jurquet

Bij L'OCCITANE zijn we al volop bezig met de voorbereidingen voor kerst en zoals elk jaar worden er duizenden giftsets klaargemaakt in Manosque en in de boetieks over de hele wereld. Deze doosjes, gevuld met op de Provence geïnspireerde producten, ingepakt in heerlijk geparfumeerd zijdepapier, doen iedereen plezier op het langverwachte moment bij het uitpakken van de kerstcadeaus.

Maar wist u dat deze kerstgiftsets ook een bewijs zijn van de inzet van L'OCCITANE voor werkgelegenheid voor gehandicapten? Het Provençaalse bedrijf wil namelijk heel graag een steentje bijdragen zodat iedereen kan meedoen op de arbeidsmarkt. Sinds 2012 verwelkomt L'OCCITANE op haar eigen logistieke afdeling een groep gehandicapte medewerkers van een ESAT (Établissement et Service d'Aide par le Travail, sociale werkvoorziening) die met name belast is met het klaarmaken van de kerstgiftsets. L'OCCITANE maakt ook gebruik van de diensten van ESAT's uit de Parijse regio voor het maken van 10.000 giftsets die voor Kerstmis verkocht worden.

In de L'OCCITANE-boetieks kunt u kiezen uit kant-en-klare giftsets met een selectie producten, maar u kunt deze ook laten vullen met producten van uw eigen keuze. Hoe dan ook, ook dit jaar dragen de L'OCCITANE-giftsets bij tot een betere integratie op de arbeidsmarkt van gehandicapten.

La composition des coffret cadeaux l'Occitane
La composition des coffret cadeaux l'Occitane
Les coffrets L'Occitane sont soigneusement préparés.
Photographie : L'Occitane

Nieuwste artikelen

5 tips om langer bruin te blijven

5 tips om langer bruin te blijven

Na de vakantie droomt u ervan om de weldaad van de zomer te behouden, waaronder de prachtige bruine kleur die de zon u heeft gegeven. L'Occitane onthult u de juiste manier om ook in de herfst nog te stralen.
Het geheim van een herstellende nachtrust

Het geheim van een herstellende nachtrust

Als essentieel onderdeel van een goed evenwicht speelt slapen een cruciale rol in het lichamelijke en geestelijke welzijn. Maar in de zomer is het niet altijd eenvoudig om in te slapen, vanwege de ritmewijziging en de hoge temperaturen. Ontdek het advies van l'Occitane om zonder moeite in Morpheus' armen weg te zakken.
3 fouten die u na een bezoek aan het strand wilt vermijden

3 fouten die u na een bezoek aan het strand wilt vermijden

Luieren in de zon op het fijne zand is één van de zoete beloften van de zomer. Om te kunnen profiteren van de heilzame gevolgen van uw verblijf op het strand, onthult L'Occitane de misstappen die u na een dag aan zee moet vermijden. Volg ons advies!