De foto van december 2015

Marseille, 20 uur 15
Door Mélissa Darré
De foto van december 2015
© José Nicolas

Net als in de rest van de wereld worden de steden en dorpen in de Provence zo aan het eind van het jaar in een sprookjesachtige kerstsfeer gehuld. Van de Cours Mirabeau, via de oude haven van Marseille tot aan Aix-en-Provence worden de straten verlicht met twinkelende bogen, veelkleurige slingers en andere fonkelende versieringen. Een magische sfeer, die ook terug te vinden is op de leuke kerstmarkten. Bij de kleine houten chalets op deze markten zijn cadeaus, decoraties en streekproducten vol symboliek en traditie te koop. Ze bieden iedereen een betoverend moment

Nieuwste artikelen

5 tips om langer bruin te blijven

5 tips om langer bruin te blijven

Na de vakantie droomt u ervan om de weldaad van de zomer te behouden, waaronder de prachtige bruine kleur die de zon u heeft gegeven. L'Occitane onthult u de juiste manier om ook in de herfst nog te stralen.
Het geheim van een herstellende nachtrust

Het geheim van een herstellende nachtrust

Als essentieel onderdeel van een goed evenwicht speelt slapen een cruciale rol in het lichamelijke en geestelijke welzijn. Maar in de zomer is het niet altijd eenvoudig om in te slapen, vanwege de ritmewijziging en de hoge temperaturen. Ontdek het advies van l'Occitane om zonder moeite in Morpheus' armen weg te zakken.
3 fouten die u na een bezoek aan het strand wilt vermijden

3 fouten die u na een bezoek aan het strand wilt vermijden

Luieren in de zon op het fijne zand is één van de zoete beloften van de zomer. Om te kunnen profiteren van de heilzame gevolgen van uw verblijf op het strand, onthult L'Occitane de misstappen die u na een dag aan zee moet vermijden. Volg ons advies!