De foto van de maand maart 2016

Montagnac, 11.48 u.
Door Mélissa Darré
La photo du mois de mars 2016
© José Nicolas

Net als in de rest van het noordelijk halfrond eist de natuur in de Provence weer alle aandacht op bij het aanbreken van de lente. Na de amandelbloesem is het nu de beurt aan de irissen om hun knoppen open te vouwen tot kleurrijke, geurige bloemen. Een stralend ballet dat gevolgd zal worden door kersenbloesem, klaprozen en lavendel. Dit alles siert de velden en de wegbermen met een prachtig palet, dat niet onderdoet voor een meesterwerk

>Hier vindt u onze hele selectie foto's van de maand!

Nieuwste artikelen

5 tips om langer bruin te blijven

5 tips om langer bruin te blijven

Na de vakantie droomt u ervan om de weldaad van de zomer te behouden, waaronder de prachtige bruine kleur die de zon u heeft gegeven. L'Occitane onthult u de juiste manier om ook in de herfst nog te stralen.
Het geheim van een herstellende nachtrust

Het geheim van een herstellende nachtrust

Als essentieel onderdeel van een goed evenwicht speelt slapen een cruciale rol in het lichamelijke en geestelijke welzijn. Maar in de zomer is het niet altijd eenvoudig om in te slapen, vanwege de ritmewijziging en de hoge temperaturen. Ontdek het advies van l'Occitane om zonder moeite in Morpheus' armen weg te zakken.
3 fouten die u na een bezoek aan het strand wilt vermijden

3 fouten die u na een bezoek aan het strand wilt vermijden

Luieren in de zon op het fijne zand is één van de zoete beloften van de zomer. Om te kunnen profiteren van de heilzame gevolgen van uw verblijf op het strand, onthult L'Occitane de misstappen die u na een dag aan zee moet vermijden. Volg ons advies!