Brazilië maakt zijn entree in de boetieks van L'Occitane!

L'Occitane presenteert "L'Occitane in Brazilië", een serie nieuwe producten ontwikkeld in Brazilië, waarvoor lokale ingrediënten gebruikt worden en waarvan het ontwerp verzorgd is door Braziliaanse kunstenaars. Echt grensoverschrijdend!
Per Justine Fiordelli

De "L'Occitane in Brazilië"-producten zijn al te koop in Brazilië en nu komen er ook in Europa en in de rest van de wereld twee geheel nieuwe en veelbelovende series op de markt, ontwikkeld op basis van een aantal zeer bijzondere ingrediënten: de Jenipapo, een vruchtboom die groeit in de cerrado, die houdt van de zon en de energie van de zon opneemt, en de Vitória-Régia, een bloem uit het Amazonegebied die erom bekend staat dat zij zich 's ochtends vroeg sluit om 's nachts te openen.

Jenipapo: een zonnige lijn en een vrolijke geur

De Jenipapo-lijn maakt uw huid stralend en geeft haar de energie van de Braziliaanse zon! Bestaat uit 100% 'made in Brazilië' zonbeschermingsproducten voor het gezicht en het lichaam; ze beschermen u tegen de zon en geven u een heerlijke vakantiegeur.

Vitória-Regia: een lijn met twee geheel nieuwe geuren

Het Vitória-Regia-assortiment bestaat uit twee waterachtige bloemengeuren, die heel verschillend, maar allebei even opwindend zijn: een frisse geur voor overdag met als kern een zweem van gardenia, vitória amazonica en lelietje-van-dalen en verder een sterkere, meer poederachtige geur die vooral geschikt is voor de avond.

Een ding is zeker, met "L'Occitane in Brazilië" krijg je zin in de zomer en in vakantie. L'Occitane gaat verder dan alleen het op de markt brengen van nieuwe producten die in Brazilië van lokale ingrediënten gemaakt worden: ook de stijl en vormgeving van de flacons worden verzorgd door kunstenaars uit de regio. 100% 'made in Brazilië'!

Brazilië maakt zijn entree in de boetieks van L'Occitane!
Brazilië maakt zijn entree in de boetieks van L'Occitane!

- Roll-On Huile de parfum "Jenipapo"
- Gloss lèvres protecteur "Jenipapo"
- Voile protecteur visage "Jenipapo"
- Eau de toilette jour "Vitória-Régia"

DR, L'Occitane en Provence

Nieuwste artikelen

5 tips om langer bruin te blijven

5 tips om langer bruin te blijven

Na de vakantie droomt u ervan om de weldaad van de zomer te behouden, waaronder de prachtige bruine kleur die de zon u heeft gegeven. L'Occitane onthult u de juiste manier om ook in de herfst nog te stralen.
Het geheim van een herstellende nachtrust

Het geheim van een herstellende nachtrust

Als essentieel onderdeel van een goed evenwicht speelt slapen een cruciale rol in het lichamelijke en geestelijke welzijn. Maar in de zomer is het niet altijd eenvoudig om in te slapen, vanwege de ritmewijziging en de hoge temperaturen. Ontdek het advies van l'Occitane om zonder moeite in Morpheus' armen weg te zakken.
3 fouten die u na een bezoek aan het strand wilt vermijden

3 fouten die u na een bezoek aan het strand wilt vermijden

Luieren in de zon op het fijne zand is één van de zoete beloften van de zomer. Om te kunnen profiteren van de heilzame gevolgen van uw verblijf op het strand, onthult L'Occitane de misstappen die u na een dag aan zee moet vermijden. Volg ons advies!