Arlésienne: L'OCCITANE presenteert haar nieuwe parfum!

L'Arlésienne, de muze uit het Zuiden, vormt de inspiratie voor het kenmerkende parfum van L'Occitane. "Arlésienne" is samengesteld uit fijne bloemengeuren en is een parfum waarin temperament, gratie en mysterie samenkomen, naar voorbeeld van het schoonheidsideaal dat vele kunstenaars heeft geïnspireerd.
Justine Fiordelli

L'Arlésienne, deze stralende vrouw uit het Zuiden, heeft de kunstschilder Vincent van Gogh, de dichter Frédéric Mistral en de couturier Christian Lacroix geïnspireerd. Nu is L'Occitane aan de beurt om deze uitzonderlijke, prachtige vrouw te eren, met het nieuwe parfum met een unieke bloemengeur.

Saffraanbloem, roos, viooltje ... Het nieuwe parfum Arlésienne is een harmonieuze samensmelting van drie bloemengeuren die verrassende aspecten onthullen: temperament, gratie en mysterie. Het geheim? De subtiele combinatie van saffraan en mandarijn als hoofdnoten, de frisheid van rozen en lelietjes-van-dalen als hartnoten en de sensualliteit van sandelhout, viooltjes en tonkabonen op de achtergrond. De met bloemen gegraveerde flacon en kleurrijke verpakking zijn geïnspireerd op de vrolijke dans van de vrouwen uit Arles.

Om tegemoet te komen aan uw wensen, heeft L'OCCITANE ook een collectie aanvullende verzorgingsproducten vervaardigd, die de noten van de oorspronkelijke geur weerspiegelen. Verzorgingsolie, iriserend poeder, douchecrème, handcrème, geparfumeerde zeep ... zullen uw huid hullen in dit grootse vrouwelijke parfum.

Arlésienne
Arlésienne
L'OCCITANE presenteert haar nieuwe parfum
DR, L'Occitane en Provence

Nieuwste artikelen

5 tips om langer bruin te blijven

5 tips om langer bruin te blijven

Na de vakantie droomt u ervan om de weldaad van de zomer te behouden, waaronder de prachtige bruine kleur die de zon u heeft gegeven. L'Occitane onthult u de juiste manier om ook in de herfst nog te stralen.
Het geheim van een herstellende nachtrust

Het geheim van een herstellende nachtrust

Als essentieel onderdeel van een goed evenwicht speelt slapen een cruciale rol in het lichamelijke en geestelijke welzijn. Maar in de zomer is het niet altijd eenvoudig om in te slapen, vanwege de ritmewijziging en de hoge temperaturen. Ontdek het advies van l'Occitane om zonder moeite in Morpheus' armen weg te zakken.
3 fouten die u na een bezoek aan het strand wilt vermijden

3 fouten die u na een bezoek aan het strand wilt vermijden

Luieren in de zon op het fijne zand is één van de zoete beloften van de zomer. Om te kunnen profiteren van de heilzame gevolgen van uw verblijf op het strand, onthult L'Occitane de misstappen die u na een dag aan zee moet vermijden. Volg ons advies!