Anti-age: alle gunstige effecten van het drukpunt

Weet u welke handelingen u moet toepassen tegen veroudering om uw schoonheidsproducten maximaal effect te geven? Onze L'Occitane spa-experts onthullen hun beste tips om weer een frisse, verjongde en uitgeruste huid te krijgen. Volg de gids.
Door Mélissa Darré

De eerste die haar anti-age-geheim onthult is Catherine, spatrainster bij L'Occitane. Ze legt stap voor stap de verschillende fases van de techniek van drukpunten uit. Deze stimulerende én ontspannende massage, die geïnspireerd is op acupressuur, belooft uw blik weer volop te laten stralen en sporen van vermoeidheid en veroudering weg te nemen. Ideaal voor beautyfans die gaan voor natuurlijk! 

Nieuwste artikelen

De mooiste stranden van de Provence

De mooiste stranden van de Provence

De stranden van de Provence liggen verborgen in een baai of in de buurt van een stad en doen niet onder voor stranden op meer exotische bestemmingen. Laten we eens beter kijken naar deze uitgestrekte stukken met fijn zand en azuurblauwe zee, waar u zich met uw voeten in het water urenlang kunt ontspannen.
De mooiste terrassen van de Provence

De mooiste terrassen van de Provence

Vol bloemen of in de schaduw, aan het strand of in de bergen: in de zomer zijn terrasjes overal populair. L'Occitane onthult u de beste adresjes in de Provence om heerlijk te genieten van de zon.
Alle geheimen die u nodig heeft om van uw Provençaalse picknick een succes te maken

Alle geheimen die u nodig heeft om van uw Provençaalse picknick een succes te maken

Heeft u zin een smakelijk uitje? Laat u verleiden door dit eenvoudige pleziertje. L'Occitane biedt u alle tips die u nodig heeft om de perfecte Provençaalse picknick te organiseren en de smaken van het zuiden naar u toe te brengen!