Welke anti-age verzorging is het beste voor uw huid?

Ontdek ons advies voor een stralende huid op iedere leeftijd.

Jaar na jaar verliest de huid haar energie. Het duurt langer om de huid te herstellen en te zorgen voor stevigheid. Er zijn eenvoudige tips om de ouderdomstekenen te bestrijden. Gebruik de juiste verzorgingsproduct voor een jonge en stralende huid.

Anti-age & anti-rimpel verzorging

Wat is het verschil?

De anti-rimpel verzorging is voornamelijk bedoeld voor fijne rimpels. De anti-age verzorging is bedoeld om zichtbare ouderdomstekenen te bestrijden. 


De keuze is afhankelijk van uw leeftijd en de behoeften van uw huid. 


Ontdek hieronder de verzorging die bij u past.

Anti-age & anti-rimpel verzorging

Behoud de uitstraling van uw huid op de leeftijd van 20 jaar

Om de glans en de jeugdigheid van uw huid zo lang mogelijk te behouden is het noodzakelijk om het ’s morgens en ’s avonds te hydrateren. 


De Pivoine produceert een natuurlijk extract met een onweerstaanbare geur en is het perfecte ingrediënt om een jeugdige uitstraling te behouden. Dit extract helpt de huid te voeden en zorgt voor een frisse en heldere teint. 

> Ontdek
Behoud de uitstraling van uw huid op de leeftijd van 20 jaar

Begin de behandeling tegen de eerste rimpels op de leeftijd van 30 jaar

Uw huid ziet er altijd mooi uit tot de fijne lijntjes tevoorschijn komen (rond de ogen en de mond).

Door de vertraging van de cel vernieuwing en de productie van collageen, droogt de huid uit.


Naast de hydratatie, zorgt de crème ook om de anti-rimpels te bestrijden. De Immortelle is ons geheime ingrediënt om de eerste tekenen van veroudering te bestrijden.

> Ontdek
Begin de behandeling tegen de eerste rimpels op de leeftijd van 30 jaar

Stabiliseer uw huid op de leeftijd van 40 jaar

Wanneer de huid rimpels begint te krijgen, heeft het gezichtsverzorging nodig.

Vergeet dit niet toe te passen op uw decolleté! Laboratoria van L’Occitane heeft 5 patenten ingediend voor organische Immortelle Essential Oil, die alle zichtbare tekenen van veroudering helpt te bestrijden.

> Ontdek
Stabiliseer uw huid op de leeftijd van 40 jaar

Onze anti-age tips: gezichtsoefeningen

Enkele eenvoudige bewegingen om de vitaliteit van uw huid te versterken! Masseer uw gezicht om de bloedsomloop te bevorderen.


Gebruik de gezichtsolie om de massage aangenamer te maken. Ontdek onze gezichtsbehandeling onderaan deze pagina.


> Ontdek
Onze anti-age tips: gezichtsoefeningen
Ontdek onze jeugdigheidstips

Ontdek onze jeugdigheidstips

Voer deze oefeningen iedere ochtend uit. Herhaal ieder oefening 5 keer:

- De nek: draai uw schouders naar achteren en til uw kin op zodat uw huid wordt uitgerekt. Open vervolgens uw mond en sluit ze weer.

- De oogleden: open uw ogen zo wijd mogelijk 5 seconden

- De lippen: duw uw lippen vooruit 5 seconden en laat ze weer los

De bijzondere Immortelle

De bijzondere Immortelle

Zelfs geplukt verwelkt de Immortelle nooit. Deze buitengewone bloem heeft veel voordelen voor de huid en onthult, wetenschappelijk bewezen, anti-aging eigenschappen.  


De invloed van de omgeving

De invloed van de omgeving

Invloeden van buitenaf kunnen de huid beschadigen en zorgen voor veroudering. 

Volg deze tips:

- Bescherm uw huid tegen de zon

- Slaap minstens 7 uur per dag

- Eet gezond en evenwichtig

Uw schoonheidsroutine

Uw schoonheidsroutine

met de Pivoine Perfecting Cream

De Perfecting Cream is geformuleerd met een extract van de Pivoine om de huid te hydrateren en de tekenen van veroudering te bestrijden. Breng deze crème 's morgens en 's avonds aan op uw droge huid en nek. 

Ontdek
Uw jeugdigheidsroutine

Uw jeugdigheidsroutine

met de Immortelle Precious Cream

De Precious Cream is geformuleerd met de biologische Immortelle water om de zichtbare verschijning van rimpels te verminderen en voor de stevigheid van de huid. Breng deze crème ’s morgens en ’s avonds op uw droge huid en masseer uw gezicht en uw nek. Vermijd de oogcontour: gebruik hiervoor de Divine Eyes om de tekenen van veroudering te bestrijden.

Ontdek
Uw verzorgingsroutine

Uw verzorgingsroutine

met de Immortelle Divine Cream

De L’Occitane laboratoria heeft 5 patenten ingediend voor de Divine Cream, gemaakt met biologische Immortelle water, om zichtbare tekenen van veroudering te verminderen. Breng deze crème ’s morgens en ’s avonds op het gezicht en de nek. Vermijd het oogcontour: gebruik hiervoor de Divine Eyes om zichtbare tekenen van veroudering te bestrijden. 

Ontdek
De resultaten van de Divine Cream

De resultaten van de Divine Cream

87% van de vrouwen zegt dat de huid steviger lijkt,

95% van de vrouwen zegt dat elasticiteit van de huid zich verbetert,

94% van de vrouwen zegt dat de huid intens gevoed wordt. 


*Getest door 95 vrouwen over 6 maanden


Review van de Divine Cream

Review van de Divine Cream

“Een extreem aangenaam gevoel, het kalmeert, ontspant en voedt de huid. Het is de ultieme schoonheidsverzorging die ervoor zorgt dat vrouwen zich mooi voelen.” Françoise C

Review van de Divine Cream

Review van de Divine Cream

“ONVERVANGBAAR, het is de eerste crème die ik zo effectief vind op alle niveaus: rimpels, hydratatie, volume van de huid, teint. Het geeft een aangenaam gevoel.” Nicole P.

Verwante artikels

Tips om na de zomer te stralen

Van de zomer genieten is heerlijk, maar het is niet goed voor het lichaam. Of het nu gaat over zeewater, zonnestralen, zand of zelfs airconditioning, ons haar en onze huid moeten veel verdragen zonder dat we er bij stilstaan. Door veel in de zon te lopen wordt de huid dikker en droger, vooral in het gezicht, en het haar wordt broos en zwak. Ons hele lichaam past zich aan aan het zomerweer en de warmte, om nadien terug over te gaan naar een frisse herfst. Daar bovenop kunnen we door terug te gaan werken in september ook stress en vermoeiheid ondervinden. Ontdek onze tips over hoe u uw huid en haar voor het einde van de zomer kan voorbereiden.
Meer weten…

Hoe uw voeten verzorgen?

Uw voeten brengen u een hele dag overal naartoe. Eigenlijk absorberen ze tot tweemaal uw lichaamsgewicht per dag. Het is dus belangrijk er goed voor te zorgen. 75% van de vrouwen ondervinden op een bepaald moment in hun leven pijn aan hun voeten, wat kan leiden tot pijn in de rug en gewrichten. Geef uw voeten de juiste verzorging en u zal het verschil voelen. Bovendien is het veel leuker om uw nieuwste sandalen te pronken wanneer de zomer er aankomt. Maak gebruik van onze tips voor mooie voeten, een heel jaar lang!
Meer weten…

Onze tips voor een goede nachtrust

In slaap vallen kan soms, na aan lange stressvolle dag, moeilijk zijn.
Ongeveer 40% van de bevolking slaapt niet voldoende en dit percentage lijkt zelfs toe te nemen. Dit terwijl enkele simpele technieken, zoals toepassen van een aangepaste routine voor het slapengaan of het toepassen van enkele gezonde gewoontes doorheen de dag uw slaap kunnen verbeteren. Zo zult u iedere ochtend opnieuw wakker worden met meer energie.
Volg onze tips om te genieten van een betere nachtrust !
Meer weten…