DIVINE COLLECTIE

DIVINE COLLECTIE

Een unieke ervaring

L’Occitane heeft voor de Divine collectie zich geconcentreerd op de buitengewone anti-age eigenschappen van de Immortelle uit Corsica. De L’Occitane laboratoria hebben een uniek formule omgezet in een volledig gezichtsverzorgingsgamma.

Ontdek deze uitzonderlijke collectie om ouderdomstekenen te verminderen en de huid te laten stralen.

> ONTDEK NU DIVINE CREAM

DIVINE CREAM

De tijd kan wachten

Onze bekroonde* besteller helpt de zichtbare ouderdomstekenen bestrijden. De rijke textuur zorgt voor een stralend gezicht en is geschikt voor de droge of normale huid.

*Beste gezichtsverzorgingsproduct, Vénus Award 2013 door Version Femina Magazin (FR)

> ONTDEK NU
> MEER WETEN NIEUWE DIVINE CREAM SPF20

NIEUWE DIVINE CREAM SPF20

Kom de tijd langzamer door

L’OCCITANE onthult de nieuwe Divine Cream SPF, de bescherming voor een jonge huid. Met zijn lichte textuur helpt het om de zichtbare ouderdomstekenen te bestrijden en te beschermen tegen invloeden van buitenaf.


> MEER WETEN
> ONTDEK NU DIVINE YOUTH OIL

DIVINE YOUTH OIL

Een lichte en zijdezachte textuur

Geef uw huid de gloed die het verdient met de Divine Youth Oil, gemaakt met 100% natuurlijke oliën. De textuur van de huid lijkt getransformeerd en krijgt meer volume. Vol vitaliteit, straalt de huid.> ONTDEK NU
> BEKIJK NU

Schoonheidstips: de Divine Cream

met uw Divine Cream

Ontdek uw manier voor een stralende huid. Met zijn zachte textuur smelt de Divine Cream heerlijk in de huid en het geeft een aangenaam gevoel. Ontdek onze tips om van alle voordelen van de Divine Cream te genieten. > BEKIJK NU
DE IMMORTELLE, “GOUDEN ZON”

DE IMMORTELLE, “GOUDEN ZON”

Een mysterieuze bloem met verschillende voordelen

Tijdens een bezoek aan een distilleerdij, ontdekt Olivier Bausson de uitzonderlijke anti-age eigenschappen van de Immortelle in Corsica. L’Occitane bestudeerde deze gele bloem al twaalf jaar, alvorens ze werd gebruikt in cosmetica: de Precious Immortelle en Immortelle Divine collecties zijn geboren. 

L’Occitane is actief betrokken bij het behouden van de Immortelle, door het ondersteunen van de biologische landbouw, voor het behouden van alle voordelen en zo hoogwaardige producten aan te bieden.> BEKIJK NU

Schoonheidstips: de Divine Extract

met uw Divine Extract

Maak gebruik van de juiste jeugdigheidsroutine. Dankzij de gel-achtige en frisse textuur zal de huid stralen van schoonheid.

Ontdek het gebruiksadvies in de video.
> BEKIJK NU
Een compleet ritueel voor een goddelijke huid

Een compleet ritueel voor een goddelijke huid

1 – Bereid uw huid voor met de Divine Lotion. De formule draagt bij tot het behouden van het evenwicht en de flexibiliteit van de huid.

2 – Breng de Divine Extract aan: deze serum zorgt voor een stevigere huid en een vernieuwde gezicht contour. 

3 – Masseer uw gezicht en decolleté met de Divine Cream. Deze crème zorgt voor helderheid en eenvormigheid van de huid.

4 – Maak deze routine af met de Divine Eyes: de gel-crème textuur zorgt voor onmiddellijke frisheid en helderheid aan de oogcontour. 

Gebruik ’s avonds de Divine Youth Oil. Dankzij de zijdezachte textuur zal uw huid stralen en fluweelzacht aanvoelen.

Maak uw dagelijkse routine af: geef uw huid regelmatig de Intensieve Divine Verzorgingsprogramma dat is ontworpen om op te treden in harmonie met de natuurlijke ritmes van de huid. In 4 weken* zal u het verschil al merken.

Ontdek de Divine Collectie:*Test de satisfaction réalisé pendant 4 semaines sur 35 femmes (actives vivant en milieu urbain et sujettes au stress).