Aromachologie

Aromachologie heeft ons een belangrijke les geleerd: planten hebben geweldige krachten en ons nog veel te leren. Al 30 jaar heeft L'OCCITANE formules ontwikkeld met etherische oliën. Provence biedt een overvloed aan fijne, geheimzinnige planten met interessante eigenschappen. Dag na dag, in haar prachtige herbarium, onthult L'OCCITANE het geheim van de wonderbaarlijke krachten van planten.

Zuiverend, ontspannend, revitaliserend... L'OCCITANE creëert producten voor het haar alsmede producten voor het bad en het huis. Alle formules bevatten een combinatie van etherische oliën. Ook zijn er mengsels van zuivere etherische oliën die u kunt mengen met een neutrale basis om het gewenste effect te creëren.

Traceerbaarheid

Yves Millou houdt L'OCCITANE's grote Provençaalse kruiden up-to-date. Een getrainde chemicus en een botanicus in hart en nieren, hij weet alles over planten, hun oorsprong en eigenschappen, maar ook over de ongelofelijke kracht van hun geuren. In 1980, een tijd waarin laboratoria voor schoonheidsproducten weinig interesse in natuurlijke ingrediënten hadden, begon Yves Millou met het onttrekken van plantaardige etherische oliën L'OCCITANE. Deze kostbare essenties bevatten de effecten van de meeste hoge concentraties en zijn zo krachtig dat hij deze druppelsgewijs telt en combineert.